Nálunk gyakori vendégek a spárgák, amelyeket eleinte egy hétköznapi leveses fazékban főztem, mert teljesen értelmetlennek tartottam pár hétre venni nekik egy célszerszámot. Tavaly azonban kaptam egy luxus párolóedényt; ez egy normálisan (is) használható fazék, de van hozzá egy szűrőszerű feltét, plusz egy passzoló fedő. Ebben a szettben az a klassz, hogy amikor az alsó traktusban elkezd forrni a víz, a felette várakozó páciensek kellemesen megpárolódnak anélkül, hogy vízbe érnének. Eddig brokkolit főztem benne, mert remekül lehet kontrollálni a puhulási folyamatot, s így nem lesz belőle közben vízi moszat, de idén kipróbáltam a spárgát is: működik!

3 thoughts on “Lakner Zsuzsa: A spárgapárolók barátja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel