Végy egy kis sertéshúst, mondjuk lapockát, mellé valamilyen szaftosabb marhahúst, daráld le őket, és ízlésed szerint készíts egy bolognai spagetti mártást, olaszul sugót. Akkor igazán finom, ha a saját termesztésű zöldfűszereidet és paradicsomodat főzöd bele. Ne tartson vissza az a tény, hogy ilyen étel nem létezik, Bolognában még hírét sem hallották, de az olasz határ melletti síterepen mégis jól fog esni! Kanalazd bele egy műanyag dobozba és tedd a síboxba.

Síelés után tántorogj be a házba, főzd meg a tésztát, odakint legyen ez az osztrák Recheis cég gazdag ízű spagettije. Míg a tészta fő, melegítsd meg a mártást és reszelj le hozzá egy nagyobb adag helyi bergkäse-t. Este már csak egy kis forralt borral támogasd meg az emésztésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel