A 2019-20-as élesztővész túlélőinek nem kell megmagyarázni, hogy miért porélesztős pékáru sül. Hogyan teszünk szert porélesztőre? Íme:

  • Kérjük meg édesanyánkat, hogy küldjön postán (aki pukifóliás borítékban fogja feladni, hogy ne jöjjenek rá azok, akiknek szintén nincs).
  • Forgassuk fel és ki a fiókot, mert van az alján 1-2 zacskó porélesztő 2015-ből.
  • Kérdezzük meg Izát, mert ki fog derülni, hogy nála is van még pár tasak 2017-ből.

A húsvéti kalács, ír szódakenyér, focaccia, laffa, pita, hotdog kifli és hamburger buci felfedezése mellett a legkedvesebb porélesztős újdonság Pötiflőr konyhájában a Japán Banánkenyér. Ami milyen ízű, mit gondoltok? Pontosan olyan, mint a dupla vajas albán kifli.


A képeken a Japán Banánkenyér látható; fotók: Barbély Virág.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel