Barna sörrel kellett volna, az lett volna méltó, és a szigethalmi Karám vendéglőben csapolnak is barnát, de a pultnál kiderült, hogy még nem kaptak hordót a gyártól, s akkor már késő volt visszakozni. De a sült krumpli most is jó volt, uborkával dúsított tartárba mártogatva, csúszott rá a világos is, így végül egy hét csúszással, május 8-án, a győzelem napján, késő délután, kellemes félház mellett, mi is megnyitottuk a sörteraszszezont, és lassan, fokozatosan megkezdtük a visszatérést az életbe. (De rögzítsük: ez még csak tesztüzem volt, két korsó barnával lesz majd az igazi.)


Korsó1: Horváth Ira | Korsó2, fotó: Zsubori Ervin | Sült krumpli, uborkás tartár: közös.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel