Bánlaki D. Stella: Augusztusi fix – Vulkanikus Borok Fesztiválja
Az van, hogy mostantól egy augusztusi hétvégém mindig foglalt, Gyöngyöspatára kell menni.
Az van, hogy mostantól egy augusztusi hétvégém mindig foglalt, Gyöngyöspatára kell menni.
Júliusban nálam napi öt szelet dinnye a minimum.
Egy újdonsült cukkinifőzelék-függő vallomása.
A Gundelben most kóstolt császármorzsa a legkönnyedebb, amit valaha ettem, ebből két perc alatt pusztítanék el egy tízfős adagot (mérsékelt bűntudattal).
Az idei Gourmet Fesztiválra készülve azon gondolkodtam, melyik ételekre emlékszem a korábbi évek rendezvényeiről. Sorrendben ezek jutottak eszembe: 1. Bori Mami; véres hurka, csokoládé, eper. 2. Rosenstein; flódniszivar. 3. Kistücsök; pájsli.
Rögtön az első előétel (rák, kompresszált uborka meg ilyenek) mellé felütöttek egy szerémségi narancsbort (Maurer Bakatorange ’15), én azonnal eladtam nekik a lelkemet, a fél asztaltársaságot viszont elveszítették.