ISO szabványok ide vagy oda, őszintén hideglelést kapok a rozsdamentes, görgős ipari konyhabútorzattól. Feszélyez a rugós mechanikával adagolt, előmelegített tányértorony, a mesterséges úton melegen tartott töltött káposzta, a hidegen tartott franciasaláta vagy tormás tekercs is. Idegenkedem a rendezvények lépésben tipródó, éhségtől türelmetlen tömegétől, az egész rendszertől, amit catering szolgáltatásnak hívnak.

A képen ugyan egy lecsó hozzávalói láthatók, de belőlük megérthető – ha már annyi minden taszít –, mi vonz igazán.

1 thought on “Veress Tamás: Catering

  1. Kalbász, igazi paradicsom, paprika, hagyma. Ragozhatjuk, mi vonz még, de alapvetően ez az, ami egy normális ember gondolkodását megalapozza. Lazacot és fürjtojás salátát meg egyenek a puhányok. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel