Sós Evelin: Menü #6
Tojáskrém, rizsleves, vizes burgonyapüré.
Tojáskrém, rizsleves, vizes burgonyapüré.
Sóskamártás, kockasajt, kefir.
Uzsonnára megint csokinyulat kaptunk. Három napon belül már másodszor. A nyár közepén…
Variációk csokoládéra.
Visegrádi történet a nyolcvanas évekből, Elvis egykori gitárosával.
Kimondhatatlanul szeretem a váratlan csodákat, és szerencsére sok ilyesmiben lehetett részem. Az egyikhez íz is kapcsolódik: egy pohár pezsgőé.
Kilencvenes évek közepe, Taszár, kantin lengőajtókkal, amerikai katonákkal és csapolt sörrel – időutazás.
Darált virsli, húspuding, miniméz.
Párolt karfiol, mozaik felvágott, c. tea.
Igaz mese egy galambról, a II. világháború idejéből.
Alföldi pulykarolád, sárgarépafőzelék, narancs.
Zöldségleves, darált-főtt csirke, darált-főtt sertés.